Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ИЛИЕВА ОТНОВО БРЕМЕННА?

МАРИЯ ИЛИЕВА ОТНОВО БРЕМЕННА?

мария-илиева-maria-ilieva

Мария Илиева роди за сефте след като навърши 40, обаче от този момент е подкарала децата в серийно производство. Година и половина след раждането на дъщеричката си София, певицата май чака трети наследник. Стотици фенове коментират, че гласовитата изпълнителка напоследък носи по участия широки рокли, които прикриват наедрялото коремче.

При гостуването си в шоуто „С Рачков всичко е възможно“ Мария се опитваше да скрие наедрялата си фигура. Тя бе и единствената, която бе пощадена от екипа при скеча с наклонената стая, което може да е предизвикано от „специалното“ й състояние.

МАРИЯ ИЛИЕВА ОТГОВОРИ НА НАПАДКИТЕ НА МИЛИЦА ГЛАДНИШКА

На последните си участия Мария се облича в торби, а по-ранни снимки на звездата показват, че още преди повече от месец е спряла за слага колани и да подчертава талията си, както правеше досега. Това е странно предвид факта, че след много критики, че не влиза във форма след раждането, в началото на есента Мария най-накрая успя да се отърве от излишните си килограми.

Изпълнителката винаги е споделяла, че цял живот е мечтала за голямо семейство с много деца. Самата тя няма братя и сестри, родителите й са се развели още когато е била в детската градина и е израснала основно с майка си. Нещата в живота й обаче се стекли така, че първото си дете ражда чак когато е 40-годишна.

МАРИЯ ИЛИЕВА НЕ МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕ СЛЕД РАЖДАНЕТО

Това е синът й Александър. Бащата е много по-младият от нея бивш футболист Георги Михайлов, който не присъства на изписването на бебето и майката от болницата. Двамата се разделят официално малко след раждането на детето. Три години по-късно обаче Мария ражда сестричка на Алек.

Както е известно, бащата е Александър Междуречки, син на бившия столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата казва, че любовта на живота й. А двамата май са решили да станат още веднъж родители.

Top
>