Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПАВЕЛ НА ВЕНЦИ ВДИГНА МЕНТЕ СВАТБА

ПАВЕЛ НА ВЕНЦИ ВДИГНА МЕНТЕ СВАТБА

павел pavel

Певецът и композитор Павел Николов, по-известен като един от хитовото дуо Павел и Венци Венц, се ожени на шега за дългогодишната си приятелка – красавицата Кристина Нгуен, която е с виетнамски корени. Екзотичната брюнетка и музикалната звезда на „Вирджиния рекърдс“ разиграха сценарий на истинска сватба, но всичко се оказа красив декор за фотосесия.

Кадрите бяха заснети в ресторанта на лъскав хотел в Пловдив. Украсата бе решена в чисто бяло осветено с неон, като в същия цвят бяха и цветята, красящи трапезата на „младоженците“.

ПАВЕЛ СИ ТАТУИРА „КАЛМАРИТЕ“

Стилистите на Кристина бяха заложили на визия русалка с трансперентни части, която подчертаваше идеално перфектната й фигура, а дългата й черна коса бе оформена в красива опашка. Павката пък бе в стилен тъмен костюм с бяла риза, пише „Телеграф“. Фенове на звездната двойка побързаха да коментират в нета, че изключително много им отива и е време да помислят за собствена реална сватба. Други дори се шегуваха, че си е чиста репетиция.

ПАВЕЛ И КРИСИ ЧУКНАХА 3 ГОДИНИ

Припомняме ви, че Павел и Кристина обявиха официално връзката си през 2018 година. Оттогава 4 години двамата са неразделни и са пример за щастлива светска двойка.

Преди да се залюби с чаровната брюнетка, Павел имаше сериозна връзка с колежката си Михаела Филева, но се разделиха с гръм и трясък, а причината така и не стана ясна.

Top