Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОНИ ЛАПНА ДВА БОНА С ПРОСИЯ

БОНИ ЛАПНА ДВА БОНА С ПРОСИЯ

бони boni

Клип на Бони как проси пари от купонясващ фен се превърна в хит в социалните мрежи. На видеото се вижда как ромката извива глас на цигански купон, а заобикалящите я „братя“ й бутат в ръцете стотачки.

Бонка държи микрофона с лявата си ръка, а около оръдието на труда здраво стиска куп с пари, които са около 2000 лева. Ненаситната певица не се задоволява с мангизите, които е поучила като бакшиш, и продължава да си проси. Тя настойчиво казва на мъжа до нея да я оцени подобаващо и го подканя с ръка да й даде още банкноти от по сто лева.

„Развържи кесията. Който завижда, скоро няма да вижда“, провиква се на микрофона 49-годишната изпълнителка. Резилът е наистина голям, но нахалната ромка не се впечатлява и си иска пари. Баровецът изпълнява желанието й.

Преди година изпълнителката на „Клада от страст“ сама се похвали, че е спестила над 1 милион лева от бакшиши и ги къта в банковата си сметка. Ромката сама обича да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия жанр, пише „Уикенд“.

От всяко свое участие тя си тръгва минимум с 10 бона „парса“. След последното й видео се вижда как ги получава тези бакшиши – с просия.

ЛЪЖИТЕ НА БОНИ НЯМАТ КРАЙ, БЕБЕТО НЕ БИЛО НА ЩЕРКА Й

Спестовната Бонка от години къта пачките, които фенове на лекия жанр й дават извън хонорара за сватби, балове и партита.

„Популярна съм от години като една от звездите, към която са били особено щедри на бакшиши. Аз ги получавам, защото хората виждат, че пея с душа, забавлявам се с тях, танцувам, веселя се, те виждат това и ми благодарят по този начин. И 20 лева, и 20 бона са ми давали – всеки според възможностите си“, хвали се изпълнителката от лекия жанр.

Тя разказа, че най-големият бакшиш, който е получавала, е 300 000 марки. Сумата взела на парти в Италия, където била заедно с легендата Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума. Покойната сръбска легенда също бе прочут с бакшишите си, като само за няколко секунди успява преди години да получи 2000 евро на ръка от фен.

Бони подобно на колегата си също е обсипвана с банкноти, които спестява в банката. Ромскката дива не харчи за безсмислени дрехи, бижута и аксесоари, а къта всичко и го внася в сметката си.

Top