Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРАД ПИТ СИ ХАРЕСА БЪЛГАРКА

БРАД ПИТ СИ ХАРЕСА БЪЛГАРКА

Брад-Пит

Втора българка след Нина Добрев е на път да покори американския филмов небосклон. Младата актриса Мариета Мелроуз участва в третия сезон на сериала на Нетфликс „Нетипичен“. Поредицата разказва историята на 18-годишния Сам, който страда от аутизъм и знае абсолютно всичко за пингвините, защото са голямата му страст. Заобикалящият го свят обаче не е толкова мил и разбиращ.

В третия сезон Сам отива в колеж, което е огромно предизвикателство за момче като него. Сред новите му приятели е Евелин, в чиято роля ще видим българката. Епизодите с нейно участие вече се завъртяха от 1 ноември на платформата.

Междувременно на един от фестивалите в Лос Анджелис, където Брад Пит присъствал като зрител, двамата с Мариета се засекли. Случката станала след като тя рязко се обърнала и за малко да разлее напитката си върху холивудския красавец. След последвалите извинения тръгнал разговор. Накрая Брад, който в момента се занимава с частни обучения на актьори, разпитал Мариета в какво точно играе.

Тя му разказала и вметнала, че той е любимият й актьор, пише България днес. Веднага след това Пит взел телефона на мениджъра й и споменал, че ще се радва да снимат проект заедно.

Българката е имала възможност да се докосне и до други холивудски величия. През 2012 година димпломанти на Международна гимназия „Златарски“ отидоха на Оскарите. Мелроуз беше сред ключовите лица в отразяването на бляскавото събитие. Актрисата успя да вземе интервюта от Виола Дейвис, Себастиан Лелио и други.

Top
>