Вие сте тук
Начало > Издънки > БРАТЪТ НА ЧЕЧЕНЕЦА НЕ ГО Е ВИЖДАЛ ОТ 15 ГОДИНИ, НО ПОДАДЕ ОСТАВКА

БРАТЪТ НА ЧЕЧЕНЕЦА НЕ ГО Е ВИЖДАЛ ОТ 15 ГОДИНИ, НО ПОДАДЕ ОСТАВКА

чеченеца checheneca

Братът на Чеченеца не поддържа контакт с него от 15 години. Това заяви Димитър Караилиев с публикация във Фейсбук по повод ареста на неговия роднина.

Петко Караилиев, както е истинското име на Чеченца, е за постоянно в ареста, след като участва в публична гавра с момче, водено на каишка.

„По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното:

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА С БЕЗУМНО ОПРАВДАНИЕ: НАКАРАХА МЕ НАСИЛА ДА ГАВРЯ МОМЧЕТО

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му!

Напротив-осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не!

Обръщам се и към с призив към младите хора-внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора, пише България днес.

Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!“, написа Димитър.

Случката с Чеченеца го накара да си подаде оставката като заместник-кмет на район „Западен“ в Пловдив.

Top