Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРЕМЕННА ЛИ Е НАИСТИНА ГАБИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“

БРЕМЕННА ЛИ Е НАИСТИНА ГАБИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“

габриела ергенът gabriela ergenut

Най-скандалната, но и най-колоритна участничка от излъчения през пролетта сезон на „Ергенът“ май е в очакване на първото си дете. Това е Габриела от Пловдив, известна с псевдонима Бланко, която се похвали в шоуто на бТВ, че коригира при „доктора“ всичко, което не харесва във външния си вид. За нея се говореше че е момиче на повикване, а сега самата тя намеква, че ще става майка.

Повод да се заговори за евентуална бременност на момата от втория сезон на „Ергенът“ стана необичайният афинитет към домакинстването, който тя показа в социалните мрежи. В ТикТок, където се изявява, джукестата инфлуенсърка пусна клип как готви пилешки бутчета с картофи и гъби във фолио.

Тя призовава феновете си да пробват рецептата, защото била много сполучлива. Това втрещи всички, които познават Габи от изявите й по телевизията. Никой никога не е очаквал от нея да готви. Внезапният порив към тази кухненска дейност накара много хора да се усъмнят, че силиконовата бомба може би се подготвя да стане майка.

ГАБИ БЛАНКО ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ЧАКА БЕБЕ

„Бременна ли си?“, директно попита една от последователките на пловдивчанката, на което момата отговори утвърдително. Не е ясно обаче дали е казала истината, или е решила да се пошегува, за да разбуни духовете и да създаде светски шум по свой адрес.

Ако наистина ще става майка, Габи вероятно е в началото на бременността, тъй като във външния й вид в момента няма особени промени. От клипчетата й в социалните мрежи се вижда, че единствено силиконовите й гърди като че ли са станали още по-големи, отколкото бяха миналата година по време на снимките на „Ергенът“.

Top