Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БАШАР РАХАЛ НАЙ-ПОСЛЕ ОЦЕНИ ЖЕНА СИ КАЛИНА

БАШАР РАХАЛ НАЙ-ПОСЛЕ ОЦЕНИ ЖЕНА СИ КАЛИНА

башар рахал калина bashar rahal kalina

Башар Рахал най-накрая оцени вече бившата си съпруга Калина. Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева заради редовни изневери и седмица след като тя показа в инстаграм новия си мъж. Актьорът не й остана длъжен и публикува серия снимки на Калина с уточнението, че са без филтър, очевидно признавайки, че е сгрешил, като я е изоставил заради по-младата Райна.

Снимките на Калина, които Башар Рахал публикува в социалните мрежи, са своебразно публично обяснение в любов към бившата му съпруга и призанние, че съжалява за раздялата си с нея, пише „Уикенд“. Известно е, че актьорът серийно й изневеряше в България, докато тя беше в САЩ заедно с двете им дъщери.

РАЙНА СМЕНИ БАШАР С МЛАД КРАСАВЕЦ

Калина има сериозна кариера като тв продуцент в Лос Анджелис, докато ливанецът въпреки ролите си в американските продукции така и не успя да се утвърди достатъчно зад океана. Той се завърна преди повече от 10 години в България.

Това се оказа ползотворно за кариерата му, но пагубно за семейството. Рахал, който е известен със слабия си ангел, започна да живее като ерген в СОфия, а новините за похожденията му не останали скрити за майката на двете му дъщери. Двойката години продължи да се прави на семейство за пред хората, но през 2019-а БАшар официално призна, че има връзка с Райна Караянева,с която водеше предаването „Лотария България“ по бТВ.

Калина пък завъртя щастлива връзка със свой колега – афроамериканец. Снимки в социалните мрежи свидетелстват, че той се познава с Башар и дори са празнували заедно Коледа през 2021г. В компанията, освен тях двамата и Калина, е една от дъщерите на бившето семейство Рахал, покойният вече актьор Христо Живков със своята половинка Ружа, както и други близки. Райна не се вижда на тези снимки.

Top