Вие сте тук
Начало > Шоу > НАДЕЖДА ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ КАРАЛА С МЪЖА СИ В „СЪДЕБЕН СПОР“

НАДЕЖДА ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ КАРАЛА С МЪЖА СИ В „СЪДЕБЕН СПОР“

надежда-nadejda

Една от най-обсъжданите участнички от „Фермата“ Надежда Дочева е била героиня в грозен медиен скандал с бившия си съпруг. 41-годишната варненка, която живее в село Нови хан, се оказа стара познайница на предаването „Съдебен спор“.

Сюрпризът е поднесен от бившия й съпруг Николай Николов, който я упреква, че не позволява да вижда сина си. Записът е от 2016г., когато детето е на 10 години, а в репортаж на Жоро Игнатов Надя отрича да е пречка в общуването между бившия и детето им.

„Всяка първа и трета събота както е съдебното споразумение, идвам до адреса й, но никой не вдига. Нито на нейния, нито на сина ми“, жалва се Николов.

ГВАРДЕЕЦЪТ КАЛОЯН Е ПОСЛЕДНИЯТ ФИНАЛИСТ ВЪВ “ФЕРМАТА”

Надежда хем отрича да е спънка между баща и син, хем почва да кове по адрес на бившия си, пише „Уикенд“. „Казвал ли ви е, че злоупотребява с алкохола? А знаете ли защо е разводът? Той е по негова вина, защото има проблеми с пиенето. Имам и съдебно медицинско… Детето ми е ставало свидетел на всичките побоища. Той е смел, когато пие алкохол, силата му идва тогава“, отсича риалити фурията.

Като същинска драматична актриса, Надя обяснява пред камерите, че тя не е причината мъжът й да се разболее от рак, като по този начин очевидно се опитва да измести темата от манипулациите върху сина си.

Top
>