Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОЛКО ЗАРАБОТИ БОБИ ТУРБОТО В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

ЕТО КОЛКО ЗАРАБОТИ БОБИ ТУРБОТО В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

боби-турбото-маскираният певец

Грандиозен финал отбеляза края на втория сезон на мистериозното шоу „Маскираният певец“. Борислав Захариев, известен като Боби Турбото, който успя в 13 предавания да се скрие зад тайнствената маска на Баба Яга, извоюва титлата на големия победител. Зрителският вот отреди второ място да заеме Булката, зад която стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу.

До последния епизод на шоуто Боби успя да заблуди детективския панел и голяма част от зрителите, че под костюма се крият колегите му Александър Сано, Башар Рахал, Асен Блатечки, Деян Донков, Краси Радков и Христо Гърбов. Заподозрян беше дори и Димитър Рачков.

След свалянето на страховитата маска на Боби Турбото не можа да скрие емоциите си. „За мен това беше една приказка. Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които коментираха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Искам да кажа на всички – не се отказвайте, търпението и трудолюбието се възнаграждават и никак не са изтъркани от употреба дуби. Промяната е възможна, когато има вяра, любов и светлина“, развълнуван бе Боби.

ПАНЕЛЪТ ПАК СЕ ИЗДЪНИ, НЕ ПОЗНАХА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ В “МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ”

Хонорарът, който Турбото заработи за десетте си брилянтни изяви на сцената на „Маскираният певец“, е 15 000 лева, твърди Уикенд. Сумата ще му бъде преведена до края на месеца. Феновете на предаването се насладиха на завладяващ спектакъл на големия финал.

Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане ясен победителят, трите маски се събраха за общо изпълнение на „Маска на цветни петна“.

Актьорът разкри, че за зрителите са останали скрити много от трудностите, с които се сблъскала неговата Баба Яга. По време на репетиции той скочил от сцената, а бил с токчета. Набил си петите, трудно стъпвал и в продължение на месец куцал. Най-мъчително за Боби било изпотяването под маската.

Top
>