Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРЕМЕННА ЛИ Е ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА?

БРЕМЕННА ЛИ Е ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА?

виктория-петрова-красен-кралев

Два месеца след като се заговори, че Виктория Петрова май ходи на терапия в опит да стане майка, в бТВ вече се питат дали водещата на новините вече е бременна. Всички очакват благата вест и се чудят кой ще замени звездата в централната новинарска емисия.

Виктория Петрова все още изглежда стройна и не се забелязват кой знае какви промени, но колегите й вече я наблюдават с любопитство, очаквайки да им съобщи кога излиза в майчинството. На 30 август звездата от бТВ навършва 44 години и ако смята да ражда вече й е крайно време.

Преди около два месеца тя е била забелязана в една от популярните акушерогинекологични болници в София, където много дами търсят помощ, когато им е трудно да забременеят или износят бебетата си. Лечебното заведение е известно и като едно от местата, където се прави инвитро оплождане.  „Дано е за бебе там! Тази жена трябва да се възпроизведе“, коментираха тогава из дамските форуми.

ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА НАПУСНА МИНИСТЪР КРАЛЕВ

В случай че е забременяла около това свое посещение в болницата, Вики би трябвало да е в самото начало на щастливото очакване на бебето. Така че не е изненадващо, че по външния й вид не се забелязват никакви промени. Тя продължава да ходи на работа и да работи със същата енергия както преди, без да се оплаква от умора или да търси по-лек режим на натоварване.

Колегите й обаче не се изненадват. Водещата е известна със своя работохолизъм. В нюзрума са сигурни, че тя ще остане на работното си място до последния възможен момент от бременността, стига това да не застрашава бебето.

Виктория никога не е бързала да става майка, но и не е отричала, че й се иска някой ден това да й се случи. Тя от години е половинка на бившия спортен министър Красен Кралев, който се радва на голяма дъщеря – Криста. Понеже има наследница, той не притиска Вики да бърза с раждането, пише Уикенд. Оставил е това решение в нейните ръце. Досега звездата предпочиташе да преследва успехи в кариерата и образованието си, вместо да дундурка бебе.

Top
>