Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРАК ЙОЗЧЕВИТ ВЛИЗА В ЗАТВОРА?

БУРАК ЙОЗЧЕВИТ ВЛИЗА В ЗАТВОРА?

бурак йозчевит burak yozchevit

4 години затвор – това е опасността, надвиснала напоследък срещу Бурак Йозчевит. Срещу прочутия турски актьор се води дело за обида и хулиганство и ако той бъде признат за виновен, не само ще влезе зад решетките, ами ще плати и солена глоба.

Ищци в процеса са четирима служители от техническия екип на историческия сериал „Основателят Осман“. Те са подали колективен иск и претендират, че тв любимецът е накърнил достойнството им с думи и дела. РУгаел ги и ги кълнял на снимачната площадка, а веднъж ги заплашил и с побой.

Първото заседание по делото вече приключи. Адвокатите на Бурак Йозчевит представиха позицята на клиента си и предявиха контра иск. Според тях актьорът е жертва на набеждаване. Тепърва ще се изслушват свидетели, а Темида ще излезе с окончателно решение най-рано идната пролет.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ОТИВА НА СЪД

В ситуация, в каквото се намира сега Йозчивит, преди време беше попадал и Еркан Петеккая. Той заведе дело за клевета срещу партньорката си от „Твоят мой живот“ Нургюл Йешилчай, но после оттегли иска си, а съдията си отдъхна облекчено.

„Слава на Аллах, че се стига до такава развръзка. В противен случай това щеше да е най-трудният процес в кариерата ми. Спорещите страни са знаменитости, на които хората се възхищават, и би било много неприятно да взема решение в ущърб на някой от актьорите“, сподели в турската преса магистратът.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ЗА МАЛКО ДА ОСТАНЕ БЕЗ КЪЩА

Петеккая настояваше съдът да тикне превъплътилата се в Гюлсерен актриса зад решетките за две години, както и да му плати солидно обезщетение – 450 хиляди лири, за нанесените му щети, отбелязва Уикенд. На първото заседание по делото той даде показания и се ожали, че йешилчай му е отправила публични обиди на снимачната площадка и в свои медийни изяви.

Top
>