Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРАК ЙОЗЧИВИТ НАПРАВИ ФУРОР С НОВИЯ СЕЗОН НА „ОСМАН ОСНОВАТЕЛЯТ“

БУРАК ЙОЗЧИВИТ НАПРАВИ ФУРОР С НОВИЯ СЕЗОН НА „ОСМАН ОСНОВАТЕЛЯТ“

бурак йозчивит осман burak yozchivit

Един от най-добрите турски актьори Бурак Йозчивит отново предизвика фурор, след като миналата седмица излезе трейлърът на новия пети сезон на сериала „Осман основателят“, в който той играе ролята на Осман бей. На 4 октомври стартира и първият епизод на поредицата.

Новите серии на историческата сага, започнала излъчването си през 2019 година, бяха очаквани с огромен интерес заради рекламирания нов сюжет и герои, както и силният актьорски състав.

Трейлърът вече беше показан едновременно в 13 страни на 13 езика и за кратко време беше гледан от милиони зрители. От тази ярка и мащабна рекламна кампания се видя голямото значение, което продуцентите от Bozda Film и тв оператора ATV придават на сериала.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ СТАВА ФРИЗЬОР

„Осман основателят“ постигна голям успех с първите 4 сезона, а в социалните мрежи той е един от най-дискутираните филми, заради което логично очакванията бяха огромни. Първият епизод от новия сезон е доказателство за сериозната работа на целия екип – такова е мнението на многомилионната публика. Похвалите към режисьора Ахмет Йълмаз и Бурак Йозчивит веднага заляха интернет.

Нова история, актуализиран актьорски състав, нов декор – не можем да искаме повече от това, смятят феновете на сагата.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ОТПРА ШКЕМБАК

Най-сърцераздирателната сцена е тази, в която първата жена на Осман Бала Хатун казва, че е сънувала, че копае гроба на дъщеря си Халима. Както и разговорите между осман бей и Малхун Хатун за превземането на Бурса – всичко това е в трейлъра, който се откроява с великолепните си кадри и спиращи дъха бойни сцени в петия сезон, пише „Галерия“.

В него предстои да видим как обявяват нов султан Османската империя. На екрана ще се пренесе борбата на могъщите господари на Анадола за създаването на държава, която нарушава правилата.

Top
>