Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАМЕЛИЯ ВОЧЕ ЧУКНА 60 В ЗАМЪК

КАМЕЛИЯ ВОЧЕ ЧУКНА 60 В ЗАМЪК

камелия воче kamelia voche

60 години навърши певицата Камелия Воче. тя отразнува юбилея си в италианска къща замък в Кампания, с десетки гости, сред които повече от 20 българи. Тържеството се състоя в продължение на два дни.

„Благодарна съм на съдбата, както и на всички, които сте тук и споделяте празника с мен“, щастлива бе джаз певицата. За официалното събитие Воче избра черна дантелена рокля на италиански дизайнер. На следващия ден Воче облече бяла риза и бял панталон от сатен. Освен великолепното меню гостите на певицата се насладиха на специална шоупрограма, а тортата – на четири етажа, бе изядена светкавично, пише България днес.

Ками има два официални брака зад гърба си (първият с българин, а вторият с италианец), от които има син и дъщеря – Самуел и Деси. Голямата дъщеря Десислава е завършила за адвокат в Рим. И двамата бяха на събитието, а Ками е най-щастлива с внучките си – София и Джулия. Момиченцата сияеха с огромни рокли на принцеси и коронки на главите. Освен че могат да пеят като баба си, двете внучки на Воче са и страхотни готвачки, точно като като нея. Съвсем скоро певицата участва в готварските шоута по Нова тв – „Черешката на тортата“ и „Хелс китчън“, а бизнесът й е свързан с италиански лакомства – има сладкарница, в която замесва и прясна паста на „Красно село“.

„Сама съм избирала тортата и съдържанието й. Всичко в менюто също съм подбирала с любов за вас. Всяка жена трябва да изживее тази емоция да е със семейството и с най-добрите си приятели на празника. Чувствам се с крила!“, казва пред гостите си Камелия.

Певицата е категорична, че въпреки ухажорите, които я спират на всяка крачка, не смята да се омъжва отново.

„Повече няма да минавам под венчило! Щастлива съм с внучките. Обичам си и работата, да радвам хората“, казва красавицата, която преди време участва и във „ВИП брадър“.

Top
>