Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРАК ЙОЗЧИВИТ ЗАРАДВА ЖЕНА СИ СЪС ЗВЯР

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ЗАРАДВА ЖЕНА СИ СЪС ЗВЯР

burak yozchevit бурак йозчевит

Турските звезди Бурак Йозчивит (38) и Фахрие Евджан (36) станаха родители за втори път в началото на годината, след като красивата актриса роди втория им син Керем. Актьорът, известен с ролята си на Бали бей в сериала „Великолепният век“, когото сме гледали и в „Дневникът на любовта“ и „Черна любов“, изведе жена си и сина си от родилния дом в края на януари и поздрави с усмивка събралите се журналисти. Така момчето се присъедини към тяхното щастливо семейство, което от 2019 г. включва и син Каран, който е много развълнуван, защото стана по-голям брат.

Двойката се оттегли от общественото внимание след раждането на Фахрие, така че нямахме възможност да ги видим на събирания на знаменитости, нито споделиха снимки на второто си бебе. Една подробност за тях обаче достигна до медиите!
Както пише CNN Türk, Бурак Йозчивит е купил специален подарък за съпругата си след раждането на второто им дете, като изборът паднал на бял автомобил Range Rover, предава „Труд“. Освен това Фахрие получила и номер с буквите на името си – 34 FE.

Според медиите става дума за най-новият модел на това превозно средство, което е любимата марка на Бурак Йозчивит – той от години кара същата кола, но черна на цвят. След като дълго време имаше инициалите си на регистрационните номера, през 2016 г. той реши да постави 34 FR на новите табели в чест на съпругата си Фахрие.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ ДАРИ ЦЕЛИЯ СИ ХОНОРАР ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА

Второто дете на щастливата двойка се роди на 18 януари, а след като излязоха от болницата, те изглеждаха много щастливи. „Раждането мина много добре. Керем прилича на Каран като бебе. Дай Боже на всеки, такова щастие“ – не скриха радостта си актьорите. След това Бурак добави, че Каран е горд по-голям брат, който няма търпение за новото попълнение. „Реакцията на Каран е невероятна, той едва го дочака. Честно казано ни изненада“, разкри Йозчивит.

Фахрие и Бурак се запознаха по време на снимките на сериала „Чучулигата“ през 2013 г., но романсът им започна малко по-късно. През 2015 г. двамата работиха заедно във филма „Любовта прилича на теб“, а две години след това сключиха брак на приказна сватбена церемония край Босфора.

Top
>