Вие сте тук
Начало > Музика > КАРЛОС И ТАТЯНА СА ПЪРВИТЕ ГОСТИ НА НОВАТА ВОДЕЩА НА “ФОЛКМАРАТОН“

КАРЛОС И ТАТЯНА СА ПЪРВИТЕ ГОСТИ НА НОВАТА ВОДЕЩА НА “ФОЛКМАРАТОН“

Карлос и Татяна

В навечерието на своя рожден ден “Фолкмаратон” поднася много изненади на своите многобройни почитатели. Първата е новата водеща на предаването, която се казва Изабела Савова.

Честта да бъдат първи гости на телевизионния дебют на новото лице в ефира на телевизия “Планета” се падна на обичаните изпълнители – Татяна и Карлос.

Двамата не скриха адмирациите си и пълната подкрепа за това ново начало в предаването с най-дългогодишен телевизионен стаж – цели 17 години.

От емоционалното и много лично интервю с Татяна ще научите на кого певицата сложи “Рога за спомен”. Ще разберете и защо изпълнителката, която не обича да сменя екипите, с които работи, избра композитора Велислав Драганински за новия си хит.

Folk201603181

Вторият гост в новия брой на “Фолкмаратон” е Карлос, който атакува музикалните класации с хита “Бомба”. Той не остави в тайна за зрителите как са минали снимките и защо е включил кандидатите за “Мистър Пловдив”, Джулиана Гани – “Мис Силикон 2015” и свои почитатели.

Ще научите интересни подробности и за неговия най-нов видеоклип, който е към баладата “Човек, който носи разбито сърце” и в който участва Елена Кучкова. Певецът разкрива и с какви емоции ще посрещне своя рожден ден на 5 април, когато става на 30 години.

 Снимки: Веселин Скерлев

Top
>