Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЩЕ ЛЕТЯТ ЛИ ДОМАТИ И ЯЙЦА ПО ДУЕТ „РИТОН“?

ЩЕ ЛЕТЯТ ЛИ ДОМАТИ И ЯЙЦА ПО ДУЕТ „РИТОН“?

riton ритон

Подготовка за голям бойкот и атентат с домати, както и с яйца се подгонвя за дует „Ритон“. В социалните мрежи вече има няколко групи, които растат всеки ден и са от все повече желаещи, които искат да провалят концерта на Катя и Здравко. Те ще отбележат 45 години на сцена на 3 ноемврри с голям концерт в зала 1 на НДК.

Всичко тръгва от слуховете, че за гост-звезда „Ритон“ са поканили Филип Киркоров, който е всеизвестен поддръжник на Владимир Путин и войната срещу Украйна. Именно близостта на бившия съпруг на Алла Пугачова с Путин е една от най-коментираните теми в Русия в последните години.

„РИТОН“ РАБОТЯТ ЗА НАСЛЕДНИК

Киркоров се отрече публично от президента на Украйна Володимир Зеленски много преди актуалните събития. „Ние бяхме повече от близки, бяхме неразделни, споделяхме обща сцена, но той ме предаде“, избухна Филип, след като му бе отнето правото да влиза в Украйна преди година.

Киркоров и дует „Ритон“ са близки приятели от години и не креят близостта си. Протестите срещу допускането му да пее в НДК започнаха да се организират, след като по БНТ бяха излъчени реклами за концерта.

Заканите са от блокиране на входовете на НДК до замеряне с яйца и домати, пише Уикенд. „Трябва да се даде урок на тези путинисти – нека ги замерваме с домати, докато пеят“, надъхват се в интернет възмутени от инвазията в Украйна хора.

КИРКОРОВ ПОЗЛАТИ “РИТОН” И ДРАГО ЧАЯ

Допълнително масло  в огъня наля появата на Здравко Желязков в няколко тв предавания с медальон със смивола на руските окупатори в Украйна – „Z“. Това бе разчетено като подкрепа за руските орки.

Здравкос е кълне, че медальонът просто показва първата буква от името му. Той не му бил подарък от Киркоров, а от жена му Катя, при това преди 10 години.

„Случващото се е абсурдно! Това за нас е организиран саботаж. Не знам кой стои зад тази акция, но не му прави чест. Ние сме просто едни певци, в никакъв случай не агитираме за Путин“, оправда се Здравко. Той потвърди, че Киркоров няма да участва в спектакъла им.

киркоров ритон чая

Top
>