Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИЛКО Е ГОТОВ ДА СЕ СБОГУВА С МУСТАКА

МИЛКО Е ГОТОВ ДА СЕ СБОГУВА С МУСТАКА

милко-калайджиев

Фолк идолът и кандидат за кмет на родния Свиленград Милко Калайджиев също влезе в кампания с гръмко предизборно обещание.

Вместо да котка електората с детски площадки и асфалтирани улици обаче, Бай Милко даде по-интимна клетва – ритуално да обръсне мустака си на градския площад, ако бъде избран, пише Lupa.

„Въпросът е символен. Стози жест искам да покажа, че най-важното за един градоначалник е да се научи да жертва първо личното си удобство“, сподели ни мустак №1 в родната музика. Изпълнителят, който другата седмица става на достолепните 68 години, лично се е заел с кампанията си и неуморно привлича симпатизанти така, както най-добре умее – с песни и танци.

В интерес на истината Калайджиев вече веднъж е посягал публично на гъстата, мъжкарска украса под носа си при участието в “Като две капки вода” преди няколко месеца.

За да може да влезе в образите възможно най-точно, той обръсна знаменития си черен мустак. Всички мъже във формата направиха същото, но жертвата на Милко беше най-емблематична.

Попфолк певецът беше номиниран за кмет на Свиленград по предложение на общинската организация на ДПС и е утвърден от областния съвет на партията.

Top
>