Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИЛИП БУКОВ ГОТОВ ЗА БРАК И ДЕЦА

ФИЛИП БУКОВ ГОТОВ ЗА БРАК И ДЕЦА

филип буков filip bukov

Макар Филип Буков да е един от най-ухажваните от фенки млади актьори, е категоричен, че това по никакъв начин не оказва влияние на личния му живот.

Нещо повече, той дори вече е готов за брак и деца и планува да се задоми с настоящата си приятелка Ива в момента, в който тя се почувства готова за тази стъпка.

Както е известно, тя е по-малка от Буков с около 5 години и все още не се е дипломирала в специалността „Журналистика“, която изучава в Софийския университет, така че до сватба и семейство с актьора ще се стигне вероятно, когато това се случи след година-две и се насочи в професионалното си развитие. Разбира се, ако връзката им върви все така чудесно, А това е тъкмо така, откакто са заедно, което е от почти две години.

Филип и Ива не са сгодени, но пък живеят под един покрив. Така че, разбира се, вече са говорили за брак и деца. Актьорът даже я нарича „жена ми“. Той открай време се чувства готов да се задоми, но проявява разбиране към приятелката си и не я пришпорва в предприемането на тази важна стъпка. Това вероятно е изненада за фенките му, понеже Филип е едва на 30, известен е и успешен. Освен това винаги е давал вид на нахакан млад мъж.

ЕТО ЗАЩО ИЗРЯЗАХА КОЖА ОТ БУЗАТА НА ДУПЕТО НА ФИЛИП БУКОВ

Впечатлението, което създава, работи за него в професионален план и той разбира се, се възползва, за да напредне в кариерата. Но пък иначе винаги е бил далеч от образа на сексимвол или плейбой. Даже е казвал, че е имал много хубав ергенски живот, който отдавна е приключил.

Май е траял само две години – времето между срещата с Ива и предишната му любов, която продължила доста дълго. Преди да се запознае с настоящата си приятелка, Филип имал 8-годишна връзка – с бившата му приятелка се залюбили в гимназията и даже живеели заедно. Разделили се изненадващо, малко след снимките на сериала „Откраднат живот“ по Нова тв, в който Филип играеше д-р Хаджихристев.

Актьорът се запознал с Ива в дискотека, но трябвало да положи доста усилия, за да спечели сърцето й. При това Филип пристъпил към действие, след като негов приятел претърпял неуспех с опитите си да привлече вниманието й. Била сърдита, неразговорилива, оплакал се той на Буков тогава в дискотеката. Актьорът решил да провери дали наистина е такава, а и бил убеден, че няма да реагира по същия начин, ако той я заговори.

Минути по-късно Ива го оборила, Филип лично установил, че не е отзивчива към нови запознанства с представители на мъжкия пол, нищо че Филип Буков е известен и харизматичен. Даже в един от пътите, в които актьорът отишъл да я заговори в дискотеката, Ива му направила знак с ръка да се разкара. „Как така ще се държи с мен?!“, нервирал се той тогава, но не се отказал, понеже има състезателен дух и обича предизвикателствата, пише „Уикенд“.

ФИЛИП БУКОВ СЕ НАТИСКА ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ ЕРГЕН

Тъй като неговият приятел първи я харесал, Bилип все пак отстъпил, но само за да се засили в ухажването на момичето, както станало ясно по-късно. След няколко дни Филип разбрал, че другарят му се е отказал да ухажва Ива, и решил пак да пробва късмета си. Първата пречка, която срещнал, била в установяването на контакт. Оказало се, че тя е дала измислен телефонен номер на другаря на Филип. Още при срещата им в дискотеката обаче актьорът и приятелят му разбрали, че имат общ познат с въпросното момиче. Филип успял да го убеди да му даде профила й в социална мрежа, за да й пише. Обещал да е любезен и ако тя не се вълнува от вниманието му, да не й досажда със съобщения. Споделил за това и на самата Ива, когато й писал. Тя отвърнала с „добре“ и се заговорили. Само че това не били продължителни, опознавателни разговори, понеже тя отговаряла на съобщенията му веднъж на три-четири дни. С това още повече го учудила и даже го нервирала.

По-късно, когато вече станали гаджета, актьорът разбрал, че Ива не го прави нарочно. Просто не е от хората, които постоянно са с телефона си в ръце. Прочитала съобщенията от смарт часовника си и отлагала отговора по някаква причина, но пък после забравяла да го напише. Е, вече не пропуска да отговори на съобщенията му и двамата се радват на хармонична любов и кроят общи планове за бъдещето.

Top
>