Вие сте тук
Начало > Шоу > ТРИМАТА ЕРГЕНИ СЕ СЪБРАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ

ТРИМАТА ЕРГЕНИ СЕ СЪБРАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ

ергенът

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов се събраха заедно по време на Aniventure Comic Con – най-голямото събитие за фенове на модерната поп-култура. Това е първата публична среща на тримата главни герои в сезоните до момента на популярното романтично риалити. Снимките им предизвикаха огромен интерес в социалните мрежи и почти веднага започна спор кой от всички е в крайна сметка топ ергенът.

Повечето фенове на предаването са категорични, че Виктор си остава №1 и то не само защото участва в първия сезон на шоуто. Не са малко и тези, за които Евгени се оказва най-симпатичен. Няма обаче никакъв спор кой е най-мразеният от тримата.

МАСТАГАРКОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ОТРЯЗА „ЕРГЕНЪТ“

Публиката още не е простила на Алек Младенов за бягството на финала на последния сезон и разочарованието, което донесе на финалистките Маги и Надежда. Хулите по негов адрес не са никак малко. Много са и подигравките, свързани с майката на Алек. За зрителите тя е основната причина третият ерген да не избере никоя от кандидатките.

„Майката на Алек с него ли е дошла?”, „Алек е там, защото майка му го е пуснала”, са подмятанията, които се срещат най-често в коментарите.

Top
>