Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖОН СИНА ВЗЕ ТЕЖКО РЕШЕНИЕ

ДЖОН СИНА ВЗЕ ТЕЖКО РЕШЕНИЕ

джон сина

Една добра и една лоша новина за всеки един почитател на кеча.

Лошата е, че суперзвездата Джон Сина обяви своето окончателно оттегляне от Световната федерация по кеч (WWE).

Добрата е, че ще имаме още малко време да се порадваме на атлетичните му изпълнения на ринга. По време на събитието Money in the Bank в Торонто Сина обяви пред публиката, че последният му сблъсък ще бъде през 2025 г.

В своето обръщение към публиката 16-кратният световен шампион сподели, че е преживял „невероятни вълни на просперитет“ и „огромни трудности“ в WWE, откакто се присъединява към най-голямата федерация по кеч преди повече от две десетилетия.

Той мотивира решението си да обяви в Канада, че ще се пенсионира с факта, че канадските фенове винаги са били зад гърба му, дори когато е имал съмнения относно WWE.

„Всички вие сте причината това [WWE] да представлява нещото, което е в момента“, каза Сина. „По тази причина именно Торонто представлява идеалното място да обявя решението си.“

В рамките на емоционалното си обръщение 47-годишният кечист носеше фланелка с надпис The Last Time is Now („Сега е последният път“), което е игра на думи с името на неговото популярно хип-хоп парче „My Time Is Now“ („Сега е моето време“). От 2005 година насам той излиза на ринга именно под съпровода на тази песен.

ДЖОН СИНА ВРЪЧИ „ОСКАР“ ЧИСТО ГОЛ

По думите на Сина последната му поява на ринга ще бъде на „Кечмания 41“ през април 2025 г.

До тогава той ще вземе участие във всички големи събития на WWE, включително дебютът на „Първична сила“ в американската мрежа на Netflix от януари, което ще бъде част от дългосрочно партньорство между кеч федерацията и стрийминг платформата.

Джон Сина е считан за един от най-великите кечисти изобщо. Присъединява се към WWE (тогава WWF) още през 2001 г.

Първите му появи на телевизионен екран го показват като смотан добряк, но истинският обрат идва, когато му измислят образа на бял рапър, който съсипва противниците си с рими, преди – евентуално – да ги съсипе и на ринга.

В следващите две десетилетия кечистът ще се превърне в огромна звезда и 16-кратен световен шампион на WWE, като успехите на ринга му дават възможност да пробие и в Холивуд по подобие на своя колега Дуейн Джонсън – Скалата.

Участвал е в поредицата „Бързи и яростни“ и също влезе в супергеройската вселена на DC в ролята на Миротвореца (Peacemaker).

Заради ангажиментите си в киното и телевизията Сина значително ограничи ролята си в кеча през 2018 г.

Сега изглежда, че смята да се оттегли от ринга завинаги.

Top
>