Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЧААТАЙ УЛУСОЙ ПАДНА В ПЛЕН НА АЛКОХОЛА

ЧААТАЙ УЛУСОЙ ПАДНА В ПЛЕН НА АЛКОХОЛА

чаатай улусой chaatay ulusoy

Чаатай Улусой е залитнал по алкохола след раздялата с дългогодишната си изгора Дуйгу Саръшан, алармира със загриженост турската преса.

В предишни години знаменитият актьор караше летата си по яхти и плажове, а сега не излиза от питейните заведения, където компания му правят само и единствено мъже. Миналата вечер той пресуши цяла бутилка ром със свой приятел.

Откакто годеницата му Дуйгу го заряза, Улусой няма никаква сполука в личния си живот и това го кара да търси утеха в чашката. През пролетта то се загаджи с Афра Сарачоулу, но тя бързо му се насити и вече е с друг мъж – Мерт Рамазан Демир. В момента красавицата дори е на море в Бодрум с новия си любим и изглежда много щастлива.

ЧААТАЙ ЗАРЯЗАН ОТ ЛЮБОВНИЦАТА

Чаатай и Афра се познават от 2020-а, когато заснеха заедно сапунката „Йешилчам“, за онлайн платформата Блу ТВ. В двайсетте епизода на теленовелата звездата от „Вътрешен човек“ се превъплъти във филмов продуцент от златната ера на турското кино.

Улусой се раздели с Дуйгу Саръшан в началото на годината, като причината за разлъката е изневяра. Екранният Яман Копер бе кръшнал мимолетно с колежката Илкин Тюфекчи, а официалната му приятелка разбра и го изгони от общия им дом. Впоследствие той заживя при свой братовчед.

ЗАЩО ЖЕНИТЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ ЧААТАЙ УЛУСОЙ

Сексапилната госпожица Саръшан и Чаатай се залюбиха през есента на 2016 година покрай работата в сериала „Вътрешен човек“. Преди това изгора на Улусой беше Серенай Саръкая – партньорката му от турския „Ориндж Каунти“.

„Ергенлъкът не му се отразява добре. Останал без жена до себе си, той сякаш загубил вкус за живота и намира удоволствие единствено в пиячката“, коментира в последния си брой истанбулският таблоид „Гюнайдън“, предава „Уикенд“. Вестникът припомня, че много други турски звезди са били зависими от алкохола в тежки периоди от живота си – Еркан Петеккая, Халил Ергюн, Толга Карел, Бурчин Терзиолу, Джелил Налчакан, Биркан Сокоулу, Бюлент Инал и други..

Top
>