Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЧАЛГА ПЕВИЦА ЗАРЯЗА ОЦКО ЗАРАДИ МЛАДА ТЪРСАЧКА НА СЛАВА

ЧАЛГА ПЕВИЦА ЗАРЯЗА ОЦКО ЗАРАДИ МЛАДА ТЪРСАЧКА НА СЛАВА

оцко кристиана-ocko-kristiana

От 4 месеца скандалният композитор Йорданчо Василковски, по-известен като Оцко, е разделен със своята дългогодишна половинка Кристиана. Фолк певицата изритала македонеца от семейното гнездо заради системни изневери, докладва проверен източник, близък до двойката.

Композиторът и продуцент си загубил ума по никому неизвестната Симона Миланова, която се оказва е поредната девойка, драпаща за слава с амбиция да покори голямата сцена.

Не е известно от колко време Оцко си има любовница, но чалга мелодрамата тепърва се развихря, пише „ЛайфОнлайн“.

През последните дни серия от загадъчни хакерски атаки свалиха за известно време всички клипове на Кристиана от „ЮТюб“-канала на „Хит Микс Мюзик“.

ОЦКО СЕ ПОХВАЛИ С НОВО ГАДЖЕ

След като все пак те бяха възстановени, хакнат се оказа и самият канал. А хакерите пуснаха рекламен лайф за копаене на биткойни на негово място. По-късно снощи целият канал изчезна.

Каналът и цялото му чалга съдържание вече е налично и отново на разположение на меломаните.

Оцко и Кристиана имат дете макар и връзката им да не е узаконена. Любовта им се заражда преди много години, когато и двамата са част от „Ара Мюзик“, след мощен скандал развалят отношенията си с братята Касъмови и веднага се прехвърлят в конкурента „Пайнер“.

Интригите обаче съпътстват Оцко навсякъде, в „Пайнер“ композиторът има няколко сериозни издънки, като най-голямата е скандалната песен на Гергана, която се оказа краден палестински патриотичен химн. Провалите на Оцко рефлектират и върху кариерата на Кристиана, но вярна на своя партньор тя го следва навсякъде.

След разлъката с шефа на Пайнер инж. Митко Димитров, Оцко създава на Хит Микс Мюзик. Компанията се специализира в продуцирането на прохождащи и никому неизвестни певци и търсачи на слава, като единствената звезда носеща приходи в лейбъла е Лорена.

Top
>