Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЕЙНЕБ ПРОГОВОРИ ЗА ПЪТ ПЪТ ЗА МЪЖА СИ

ЗЕЙНЕБ ПРОГОВОРИ ЗА ПЪТ ПЪТ ЗА МЪЖА СИ

zeineb-gala

Зейнеб Маждурова за първи път ще проговори за мъжа си Стоян Балевски, това ще се случи в предаването „Търси се“, което ще се излъчи тази неделя  по bTV. Красивата блондинка застава пред Меги и Нели на връх рождения си ден (13 февруари – когато е направен записа), за да сподели неразказвани досега истории за най-близките до сърцето й хора. За първи път тя говори открито за любовта си с известния бизнесмен Стоян Балевски, с когото са заедно повече от 9 години и имат дъщеря: „Той внася баланс в нашето семейство, аз съм доста по-темпераментна“.

Първата изненада за красивата блондинка са семейните им приятели – Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те описват ко-водещата на „Тази сутрин“ като лек за общуване човек, отговорна майка и истинска дама.

Самата Зейнеб ще разкрие как я е променило майчинството след като в живота й се появява малката Мириам. „Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах беше Андрей“, споделя Зейнеб.

ЗЕЙНЕБ ПОТВЪРДИ: НЕ СЪМ ОМЪЖЕНА И НЕ ЖИВЕЯ СЪС СТОЯН

За първи път зрителите ще се запознаят и с майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си. Най-трудно за нея като майка е било времето, когато Зейнеб заминава за София.

„В същото време това е и периода, в който станахме много близки“, споделя Севинч Маджурова.

Меги и Нели ще изненадат красавицата и с присъствието и на нейната свекърва – Мими Балевска, за която Зейнеб е като дъщеря.

Не липсва и момента, в който приятелите на телевизионната водеща ще я предизвикат да направи забавни неща в студиото на „Търси се“. Зрителите ще чуят и как Зейнеб пее любимата си песен на турски език.

Top
>