Вие сте тук
Начало > Шоу > СЛЕД СКАНДАЛА: КРАСИ РАДКОВ НАЙ-СЕТНЕ ПОДАРИ КОЛАТА ОТ „КАПКИТЕ“

СЛЕД СКАНДАЛА: КРАСИ РАДКОВ НАЙ-СЕТНЕ ПОДАРИ КОЛАТА ОТ „КАПКИТЕ“

краси радков krasi radkov

След като спечели финала на десетото юбилейно издание на „Капките“ с блестящо превъплъщение в Емил Димитров и изпълни емблематичната му песен „Ако си дал“, на Краси Радков му бяха връчени ключовете за автомобила.

Тогава обаче се получи неловка ситуация на сцената, защото още преди комикът да обяви, че ще дари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: „Краси, не можеш да кажеш това“.

Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да казва и какво не, но е решил да я даде на детското лечебно заведение, защото трябва да помагаме, когато имаме възможност за това.

СКАНДАЛ С НАГРАДАТА НА КРАСИ РАДКОВ ОТ „КАПКИТЕ“

През август обаче лекари съобщиха, че дори не са виждали колата и явно Радков се е отказал от намерението. Според запознати, причината за гафа не е в Краси Радков, а в продуцентите на шоуто и Нова телевизия.

Те бавили даването на автомобила на комика, който пък от своя страна да го дари на болницата, пише ХотНюз. След като скандалът ескалира, вчера Радков в присъствието на нотариус, връчи официално всички необходими документи и ключа за чисто новия „Форд Пума“ на изпълнителния директор на лечебното заведение. От своя страна, д-р Здравков благодари за благородния жест, направен в името на децата.

Top