Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРАБСКАТА БУЛКА ЖИВКО ДОБРЕВ РЕМОНТИРАЛ ТЯЛОТО СИ ЗА НАД 100 БОНА, ЖИВЕЕ ПОД КЛЮЧ ЗАРАДИ РЕВНИВ ДУБАЕЦ

АРАБСКАТА БУЛКА ЖИВКО ДОБРЕВ РЕМОНТИРАЛ ТЯЛОТО СИ ЗА НАД 100 БОНА, ЖИВЕЕ ПОД КЛЮЧ ЗАРАДИ РЕВНИВ ДУБАЕЦ

живко добрев jivko dobrev

Позабравеният фолк певец Живко Добрев, който нашумя напоследък като арабската булка заради връзката си с дубайски шейх, се оказа, че е претърпял повече ремонти по себе си, отколкото Ларгото в центъра на София..

Откакто двамата са заедно, вече 8 години, арабинът освен, че плаща всяка прищявка на незаконата си “жена”, то българинът, чиято звезда така и никога не изгря, се възползвал, за да направи подобрения по външния си вид.

39-годишният Живко Добрев в  опит да поддържа младежкия си вид претърпял повече от 10 пластични операции, които все пак при вглеждане на профила му социалните мрежи, си личат.

Пловдивчанинът се сдобива с нови устни и често ги прави пухкави и сочни за френската любов, в която бил изключителен майстор. Също така се забелязват и белите като порцелан зъбки на булката. Вижда се, че Живко е ремонтирал цялата усмивка, тъй като всичко е снежно бяло, а цената е над 20 хиляди евро.

Най-новото, което бездарникът е правил по тялото си, е бразилки лифтинг, заради който са му измукали мазнина от цялото цяло и са я инжектирали в задните части. За тази процедура изпълнителят летял до кабинета на реномиран хирург в Женава, където цените на подобни процедури се равняват на нов апартамент. Едновременно той се подложил и на още една интервенция – операция за оформяне на очите, известна като „котешки очи“.

ЧАСТНИ САМОЛЕТИ, МЕЗОНЕТ В ЛОНДОН И ДРЕХИ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ – КАК СЕ ПРЕОБЪРНА ЖИВОТЪТ НА ЖИВКО ДОБРЕВ

Добрев също така е преправил  брадичката, носа и е инсталирал импланти в скулите си,  което като цена също струва около 20 бона в евро, за които традиционно е платил ненаситният шейх.

Пишман певецът дотолкова е бил преобразен от скалпела, че дори негови съученици едва биха го познали. В родния Пловдив шушукат, че няма да се учудят ако накрая се реши да си смени и пола, но пък за сметка на това няма как да се върне с 20 години назад.

Говори се, че възрастният шейх бил толкова влюбен в Живко, че му купил няколко имота в България, като се знае от негови колеги и приятели, че палавият изпълнител е собственик на шикозна къща в покрайнините на София.
Разбира се, разполагането с толкова много пари, почивки, скъпи дрехи и бижута има своята цена. Живко като типична арабска принцеса живее в златна клетка.  Откакто е с арабина той той драстично спрял излизанията си заради ревнивия мюсюлманин.

Най-стряскащото е, че възрастният жребец го било толкова страх да не изпусне чалгаджията, че му забранил да излиза с приятели или ако го прави то трябва да има придружител и да дава отчет на всеки 5 минути с видеовръзка къде е. Затова и чалгаджиятя никога не е бил засичан по нощните клубове в България.

През последните години Живко все по-рядко може да бъде засичан в Дубай, като това е поредното решение на дъртия милионер. Той е преместил българина в луксозния си мезонет в елитен лондонски район, където двамата могат да се забавляват, без да се съобразяват от строги закони. Говори се, че дубаецът бил изключително извратен, а в Лондон можело да правят каквото реши той.

Top