Вие сте тук
Начало > Шоу > „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИ ПРАВИЛА

„ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИ ПРАВИЛА

иван манчев ivan manchev

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще превземе ефира на NOVA с по-различен сезон от 20 май.

Всеки делничен ден от 20:00 ч. премиерни епизоди на предаването ще зареждат зрителите с добро настроение, необикновени истории и изкушаващи рецепти, а звездните участници ще се изправят пред неочаквани предизвикателства. Този път шеф Манчев ще изневери на стила си и освен безкомпромисен арбитър в надпреварите, ще прояви характер и в кухнята, демонстрирайки виртуозните си кулинарни умения.

ШЕФ МАНЧЕВ ИЗПРАТИ АБИТУРИЕНТКА

Всяка седмица той ще поставя и конкретни задачи на звездните участници, сред които попадат изявени актьори и певци, журналисти на NOVA, атрактивни инфлуенсъри и модели. Всички те ще трябва да напуснат зоната си на комфорт, а не е изключено това да внесе и напрежение в иначе приятната атмосфера в предаването. Освен изненадите, които е подготвил шеф Манчев за зрителите, телевизионното турне на „Черешката на тортата“ из България ще бъде допълнено и с епизоди, включващи един от най-актуалните кулинарни трендове – готвене на открито.

Колоритни участници ще покажат завидни умения за готвене навън от различни и също толкова атрактивни локации. И докато те кръстосват кулинарни шпаги за спечелване на почетния плакет от шеф Манчев, както винаги зрителите на NOVA ще имат възможност да надникнат в домовете и личния свят на звездите. Повече за премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ ще разкаже шеф Иван Манчев тази неделя, 19 май, в предаването „Събуди се“.

Top
>