Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ОСТАНА БЕЗ МЪЖ

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ОСТАНА БЕЗ МЪЖ

златка димитрова zlatka dimitrova

Златка Димитрова за първи път от години е останала без мъж. Плеймейтката не обича да стои без гадже и след всяка раздяла бързо си намира поредния, но този път като по чудо се застоя сама. Смуглата бургазлийка споделила пред приятелки, че иска да си даде малко време, преди да се впусне в нови романтични отношения.

Доскоро Черната Златка прескачаше от връзка във връзка и не си даваше почивка от мъжете. Веднага след раздялата си с фитнес инструктора Кирил Танев тя започна да се вижда с друг, за да натрие носа на бившия. Отношенията с новия уж процъфтяваха, но не за дълго.

„Винаги търся любовта, не мога да живея без нея. Тя ми дава страшно много сила, мотивира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам лесно през трудни моменти. Тя е всичко за мен. Не обичам да съм сама“, споделяла е Димитрова.

ЗЛАТКА ДИМИТРОВА БИЧИ АЙЛЯК НА КЪМПИНГ, НЕ Й ДРЕМЕ ЗА ЛУКСОЗНИТЕ ХОТЕЛИ

Самоличността на последния й приятел така и не стана известна, но според запознати господинът е от Бургас и се занимава с фитнес.

След поредната криза в личен план Златка започнала да се притеснява, че е урочасана. Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и оттогава си е внушила, че някой й е направил черна магия, пише Уикенд. Последвалите несполуки в любовта също си обяснявала по този начин.

„Сблъсквала съм се с много неискрени хора! много съм страдала и плакала!“, разказвала е Димитрова. Тя се успокоявала, че слабите мъже се страхували и бягаали от силни жени като нея.

 

Top