Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦВЕТИ НА КРИСКО СЕ СЪБЛЕЧЕ И СИ ПОКАЗА… БОЗКИТЕ

ЦВЕТИ НА КРИСКО СЕ СЪБЛЕЧЕ И СИ ПОКАЗА… БОЗКИТЕ

cveti-krisko цвети криско

Криско определено е голям щастливец, че се прибира при такава красива и готина мацка като Цвети всяка вечер. Напук на хейтърите и постоянните клюки за раздяла, че Криско постоянно изневерява, двамата продължават да са все така заедно и да отглеждат децата си.

През последните седмици обаче забелязваме, че на доста снимки, които Цвети споделя, изглежда по-пухкава отпреди. На последното селфи брюнетката дори има бузки, които не са присъщи за нея. Е, явно животът ѝ е наистина хубав и просто му е отпуснала леко края – няма нищо лошо в това. Така е дори още по-привлекателна.

ЦВЕТИ И КРИСКО СПАСИХА ВРЪЗКАТА СИ

Малко след въпросното селфи се появи друга снимка, на която нещата достигат точка на кипене. Цвети позира за професионална фотосесия, която сподели на стори. На снимката половинката на Криско е решила да си повдигне блузката, за да покаже силиконовите си бомби. Признаваме, че гърдите ѝ изглеждат много добре, а в това може да се убедите и сами:

цвети
Е, тук следи от бузки няма, но е напълно възможно снимката да е малко по-стара. Няма обаче никакво значение, защото мацката си изглежда уникално.

ВСИЧКИ СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ КРИСКО И ЦВЕТИ СА ЗАЕДНО ИЛИ Е ПРОСТО PR?

В последното си Q&A пък Цвети разкри, че не възнамерява да става майка за трети път, отбелязва vbox7. Поне не и в близките години, защото има нужда от повече помощ вкъщи при отглеждането на двете ѝ деца от Криско, както и няма кой да се грижи за домакинството. Е, последното малко ни съмнява, защото не си представяме Цвети да пуска прахосмукачка и да простира чорапите на Криско.

Top