Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦВЕТИНА ОТ „ФЕРМАТА“ ЩАСТЛИВО ОМЪЖЕНА ЗА ИЛИАН ОТ „СЪРВАЙВЪР“

ЦВЕТИНА ОТ „ФЕРМАТА“ ЩАСТЛИВО ОМЪЖЕНА ЗА ИЛИАН ОТ „СЪРВАЙВЪР“

цветина илиан cvetina ilian

Две телевизионни звезди от две различни риалити предавания по Би Ти Ви са щастлива семейна двойка в живота! Хубавицата Цветина от новия сезон на „Фермата“ е омъжена за Илиан Василев от предходния такъв на „Сървайвър“.

Нещо повече. Влюбените съпрузи имат две деца и заедно с тях обикалят света. Близки до синеоката врачанка споделят, че тя се съгласява да кандидатства за „Фермата“, след като Илиан изпитва емоцията на „Сървайвър“ – „Скритият идол“. През миналата година съпругът й, който е строителен предприемач и собственик на няколко заведения и спортен комплекс, си тръгва от телевизионното приключение след дуел за оцеляване срещу бизнес психолога Ивана Микова на Филипините. Илиан Василев е вторият участник, отпаднал от екстремното риалити, пише „България Днес“.

Краткият престой на Василев на екзотичния остров явно не му се отразява тежко, тъй като в средата на май 2020 г. Илиан открива с фамозно парти нощен клуб в сърцето на София. Фолклегендата Ивана заедно със Стояна забавляват гостите, сред които са телевизионни звезди от три риалити продукции. Сред тях се открояват Венета, Марта, Ниа-Косара и Деница от „Ергенът“. Мартина и Теодора от „Фермата“ също красят заведението. Разбира се, на предни позиции са и участници от „Сървайвър“.

Сега на ход е съпругата на Илиан – 31-годишната Цветина. Тя е родом от Враца, но с Илиан живеят в София, където се радват на двете си деца. Съдбата обаче не винаги е била благосклонна към нея.

ГЕОРГИ СЕ РАЗПИЩОЛИ ПО ЛЕОПАРДОВИ ГАЩИ ВЪВ „ФЕРМАТА“

„Родителите ми се разделиха, когато бях малка – баща ми заживя с новото си семейство, а майка ми започна да работи в чужбина. На 10 години станах жената вкъщи – готвех, чистех, подреждах и учех много“, разказва Цветина. След като завършва, влиза в корпоративния свят. Прави сделки за милиони, но работата я изтощава и напуска. Днес пише романи и това я прави щастлива.

„В детството щастието беше във всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село – доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има истински смисъл да се върна назад във времето и във „Фермата“ да си припомня забравените късчета щастие – да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да правя рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата“, обяснява Цветина.

Top