Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА „ЕРГЕНЪТ“ 3

ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА „ЕРГЕНЪТ“ 3

александър младенов ергенът aleksandur mladenov

Снимките на новия сезон на „Ергенът“ започнаха. В сряда, преди слънцето да изгрее, водещ, момичета и екип се качват на самолета и летят за Гърция, където тази година ще бъде заснет форматът. На борда, разбира се, е и най-важният човек за шоуто – ергенът Алек. Новата скъпарска вила, в която се снима продукцията, е още по-лъскава от предната, която бе в Турция, издават още нашите източници.

Веднага след кацането екипът разпъва сетовете и кадрите по заснемането започват. Самият формат се снима приблизително около 2 месеца. Или казано с други думи – победителката ще бъде ясна в началото на ноември. Кои са участничките в новия сезон, от Би Ти Ви пазят пълна тайна. Напълно е възможно да има и популярни личности, както в предните сезони.

Ясно е само, че на кастингите през тази година се явяват рекорден брой момичета. Дали заради несметното богатство на новия ерген, или просто са го харесали визуално, девойките, напирали за предаването, били хиляди, пише „България Днес“.

БЪЛГАРСКОТО БАРБИ АНДРЕА ОТРЯЗАНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“

В същото време водещият на шоуто Наум Шопов разкри, че с жена му Теа готвят продължение на току започналия сезон. Наследникът на Христо Шопов и половинката му ще заснемат онлайн продължението на предаването, разкри самият актьор.

„Така ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата“, обясни самият Наум, който ще води шоуто за 3-и пореден път.

Top