Вие сте тук
Начало > Шоу > БЪЛГАРСКОТО БАРБИ АНДРЕА ОТРЯЗАНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“

БЪЛГАРСКОТО БАРБИ АНДРЕА ОТРЯЗАНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“

андреа-барби-andrea-barbi

Българското Барби няма да участва в „Ергенът 3“! Андреа Иванова остава извън списъка с одобрени участници в новия сезон на риалити предаването, което генерира огромна гледаемост и нестихващи коментари и много след края на излъчените епизоди. Скоро започват снимките на формата, в който красавици ще се борят за новия ерген на България – Александър Младенов, който е презентиран като млад, умен и богат. Но без участието на блондинката от Бургас, която шашна цял свят със своята трансформация.

„Попълних и изпратих формуляра за участие в предаването още в самото начало, когато беше обявена рекламата за кастинга за новия сезон. Попълних всички въпроси и се надявах да ми се обадят, но това не се случи.. Вместо „Ергенът 3″ продължавам с многобройните ми интервюта и участия за предавания и медии в множество чужди страни, включително Южна Корея“, изповяда пред „България Днес“ притежателката на най-големите устни в света.

На цели 168 въпроса е трябвало да отговори писмено Андреа Иванова, за да може да изпрати своя онлайн формуляр. Много от питанията в сайта на телевизията са от много личен характер. „България Днес“ избра 7 от най-пиперливите въпроси и ги зададе на Андреа (виж карето).

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СПИ С БОГАТ ТУРЧИН

Намерение да атакува най-коментирания риалити формат по родните телевизии русокосото трансформирано изкушение разкри пред вестника още в края на февруари т.г. Изкусителната бургазлийка, която изуми света с огромните си устни и придоби слава на всички континенти, наблюдава с интерес случващото се с „ергенина“ Евгени във втория сезон и любовните му драми най-вече с Валерия, Елена и Айлин.

„Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, защото е по-интелигентен и разказа интересни неща за себе си. Ще бъде страхотно като преживяване. Вероятно ще е много изморително и напрягащо със снимки от сутрин до вечер. Трябва издръжливост, но ще се справя“, категорична бе пред вестника тогава фурията, за която наскоро писаха медии от Тайланд, Великобритания и Испания.

Подготовката за „Ергенът“ мина през поредната рекордна вливка на хиалурон в устните. Наред с това завършващата немска филология в Софийския университет студентка залага ударно и на промяната на скулите на лицето. След вливката Андреа си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, за да изостри формата им. За двете манипулации бургазлийката се бръкна общо с 1400 лева, с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби надхвърли 40 бона.

ЕТО КЪДЕ ЩЕ СНИМАТ ТРЕТИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“

Андреа отправи и съвет към екипа на „Ергенът“ да разчупят с по-различна обстановка и атмосфера, тъй като и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на зрителите остава да изчакат до третия сезон на култовото издание, снимките на което стартират скоро.

Така Барбито продължава да бъде необвързана все още. На последния си рожден ден миналия октомври Андреа си пожела гадже и още много разкрасителни процедури. Докато второто се сбъдва постоянно и е на дневен ред при блондинката, то първото пожелание все още не успява да открие своята реализация.

Top