Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАРА ЕКИМОВА ПРИЕТА ПО СПЕШНОСТ В БОЛНИЦА

ДАРА ЕКИМОВА ПРИЕТА ПО СПЕШНОСТ В БОЛНИЦА

dara-ekimova-дара-екимова

Дара Екимова обяви, че отменя своите сценични изяви заради задълбочилия се здравословен проблем. Изпълнителката разкри в емоционален пост пред почитателите си, че положението й се оказало по-тежко, отколкото самата тя е предполагала. От няколко дни тя е в болница, където лекарите се опитват да я стабилизират. Щерката на Дими от „Сленг“ не казва каква е причината за влошеното й здравословно състояние.

„Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността.

ДАРА ЕКИМОВА ЩЕ ДРУСА СИЛИКОНА В „КАПКИТЕ“

За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас.

Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак“ – написа младата певица.

Дали певицата сама не се е урочасала, след като възпя в най-новото си парче синдрома, пък бил той и Стокхолмски?

Top
>