Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СОФКА СИ КУПИ ЗЛАТЕН МИКРОФОН ЗА 20 БОНА

СОФКА СИ КУПИ ЗЛАТЕН МИКРОФОН ЗА 20 БОНА

софи маринова sofi marinova

Софи Маринова се похвали с чисто нов микрофон от злато по време на последното си участие в хитов нощен клуб в Слънчев бряг. Цената на инструмента е над 20 000 евро, той се изработва по поръчка.

Певицата взриви публиката, като не остана незабелязан и новият й аксесоар – микрофон от 14-каратово злато. Този път той е придружен и от стойка, направена от благородния метал. Новата придобивка на Софи е достойна за холивудските звезди. Цената на подобен аксесоар е петцифрена, което го прави истинско бижу, достойно за изпълнителка от ранга на Софи. Според запознати, ромката си го е купила за Нова година, но пее доста рядко с него – само на специални участия.

 СОФИ ВСЕ ПАК ЩЕ ДАДЕ ЛОРЕНЦО, ЩЕ ИМА СВАТБА

Припомняме, че Софи Маринова е първата у нас, която преди 15 години за първи път пя на сцената с позлатен микрофон. Малко преди това тя се изявяваше и с друг, който беше покрит със стотици камъни „Сваровски“. Този път обаче става дума за специална изработка от чисто злато, като към него има и стойка, която по подобие е покрита с благородния метал. „Нали съм си циганка – радвам се на злато“, пошегува се певицата, пише „Лупа“.

Софи Маринова твърди, че е добре микрофоните, с които пее един изпълнител, да се сменят на определен период от време. Именно това била и причината специално за нея да се направи по поръчка нов, много по-добър от предишния.

Top