Вие сте тук
Начало > Шоу > ЦЯЛ МЕСЕЦ „ТОМ И ДЖЕРИ“ Е ЛЮБИМ НА ЗРИТЕЛИТЕ В КИНАТА У НАС

ЦЯЛ МЕСЕЦ „ТОМ И ДЖЕРИ“ Е ЛЮБИМ НА ЗРИТЕЛИТЕ В КИНАТА У НАС

том и джери tom djeri

Игрално-анимационният „Том и Джери“ продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни след миналия уикенд, в който работеха около 2/3 от киносалоните у нас. Историята на котката и мишката и тяхното запознанство в гоненицата из нюйоркски хотел са гледани от 39 044 зрители и отчитат 325 525 лева приходи.

На втора позиция след миналия уикенд е приключенския „Двете страни на чудесата“. Предисторията на Питър Пан и на Алиса в страната на чудесата е гледана от вече 1 432 зрители и има 12 692 лева от билетите им след първите три дни на екраните.

На трето място е втората премиера от миналият петък – „Преводачите“. Френският трилър за група преводачи, които трябва да превеждат книга в луксозен бункер и там се случват редица стряскащи събития, е гледан от 1 141 зрители и има 11 185 лева от билетите им след трите дни у нас.

Четвърто място е за „Monster Hunter: Филмът“, създаден по едноименната видеоигра на японската компания Capcom. Битката на лейтенант Артемис с хората на Адмирала е вече трета седмица на екраните и е гледан вече от 5 310 зрители и 56 531 лева приходи от билетите им.

На пета позиция сред най-гледаните филми е „Малките неща“. Трилърът с Дензъл Уошингтън, Рами Малек, Джаред Лето, София Василиева, Димитър Маринов е от три седмици на екраните у нас, като отчита до неделя 5 507 зрители и 54 199 лева приходи.

Шесто място заема „Жената чудо 1984“, първата премиера след новото отваряне на киносалоните от февруари. Изцяло издържаният в стил 80-те филм, в който Диана – принцесата на амазонките и Стив Тревър трябва да се справят с Максуел Лорд, е гледан от 8 721 зрители и има 100 320 лева от билетите им.

БЪЛГАРСКАТА ПРЕМИЕРА НА “ТОМ И ДЖЕРИ” Е НА 19 ФЕВРУАРИ

На седмо място е трилърът „Бягай“. Разказът за момиче с увреждания, което постепенно разбира, че майка ѝ е причината за влошаване на състоянието му, е на екраните от средата на февруари и вече е гледан от 6 235 зрители и има 61 167 лева приходи от билетите им.

Осмо място е за комедията „Суперинтелект“. Забавните моменти, в които попада Каръл, която изведнъж придобива значителни интелектуални познания, дадени ѝ от изкуствен интелект са на екраните вече пет седмици и са гледани от 4 962 зрители и има 49 132 лева от билетите им.

На девето място е „Убийство за Оскар“. Комедията, която излезе на екран точно преди затварянето на кината миналият ноември, е гледана от 7 216 зрители и има 68 870 лева приходи от билетите им.

Десето място заема „Кръстницата“. Френската криминална драма за преводачка в отдел „Наркотици“, която се превръща в тартор на мрежа за разпространение на марихуана е от месец и половина в кината и е гледана от 5 495 зрители и има 53 118 лева от билетите им.

Миналият уикенд киносалоните са посетени от 7 442 зрители, а миналата година по същото време са били 32 725 души.

Top
>