Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАНИ АНГЕЛОВ СТАНА ЗАВРЯН ЗЕТ В ПЛОВДИВ

ДАНИ АНГЕЛОВ СТАНА ЗАВРЯН ЗЕТ В ПЛОВДИВ

даниел ангелов черкезов daniel angelov

Черкезов от „Братя“ стана заврян зет в Пловдив. Актьорът Дани Ангелов се е преместил при новата си булка под тепетата. Там тя ръководи добре развит салон за красота, а той пътува до София, когато има актьорски ангажименти в столицата. Децата на звездата от предишния му брак гостуват на двойката през почивните дни.

Дани Ангелов показа колко добре си изкарва в родния град на жена си, откакто живее при нея. Той сподели с феновете си в социалните мрежи клипове, от които се вижда как се разхожда край Гребната база, радва се на шараните, които плуват във водата, и учи дъщеря си Дара как да кара ролкови кънки.

СМЕНИ ЛИ СИ ЖЕНАТА ЧЕРКЕЗОВ ОТ „БРАТЯ“?

От това става ясно, че момичето е било при баща си през неучебните дни около Деня на будителите – 1 ноември. Актьорът се похвали с каква любов го посрещат „двете любими жени“ – дъщеря му и младата съпруга Петя, когато се връща в Пловдив след представления на спектакъла „Хъшове“ на Александър Морфов в Народния театър.

Дани Ангелов е в актьорския състав на култовото представление, отбелязва Уикенд. За завръщането му в Пловдив неговата булка и дъщеря му били подготвили специален плакат, на който пишело „Добре дошъл“. От това става ясно, че младата Петя се е грижила за Дара като втора майка, докато баща й е бил на работа.

Явно в семейството цари младоженска идилия, а децата вече са свикнали с новата жена в сърцето на баща си.

Top