Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕВА ВЕСЕЛИНОВА ПАК СЕ ГЛАСИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА ПАК СЕ ГЛАСИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА

ева веселинова eva veselinova

Ева Веселинова отново се гласи за телевизията, след като се оттегли от малкия екран преди повече от две години. Бившата панелистка при Гала разкри, че вече има предложения за „подходящи телевизионни изяви“. Какви са те, все още не е споделила, но вече е ясно, че скоро феновете й отново ще могат да я гледат на малкия екран.

Веднага след като напусна Гала, Ева Веселинова се въртеше около бТВ и се заговори, че води разговори за работа там. После обаче забременя и остана вкъщи в очакване на своите близнаци – Борис и Стефания. Децата се родиха пре заприл миналата година. МАйката успя да превърне отглеждането им в печеливш бизнес, рекламирайки в социалните мрежи всякакви продукти за бебета и родилки, както и всевъзможни други неща, за които търсят услугите й, включително хотели и разкрасителни процедури.

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА НЕ ЩЕ ДА ЧУЕ ЗА ГАЛА

Децата обаче скоро сигурно ще тръгнат на детска градина, а на амбициозната им майка едва ли й е достатъчно да пуска снимки в социалните мрежи, с които да си изкарва прехраната. Ева открай време се цели в кариера на звезда и най-вероятно ще се върне на малкия екран в първия момент, в който й се даде такава възможност.

Това най-вероятно ще бъде през ранната есен на следващата година, когато стартират новите тв предавания, а близнаците могат да бъдат записани в детско заведение.

Преди няколко дни блондинката намекна, че завръщането й в телевизията предстои. „Нямам намерение да се връщам в предаването „На кафе“. Предстоят по-подходящи изяви“, обяви тя през социалните мрежи, отбелязва Уикенд. По този начин отговори на въпрос на фен дали отново ще работи с Гала.

В същото време обаче разкри, че вече има оферти за нова работа пред камера. Какво е „подходяща тв изява“ за Ева? Най-вероятно тя намеква за рубрика или предаване, което ще се фокусира върху майчинството. Ако не друго, за Веселинова поне никой не може да каже, че не се грижи за децата си.

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА НАМЕРИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ

За разлика от други звезди, които хвърлят бебетата си на гледачки още от раждането, тя рядко се отделя от близнаците. Спечелила си е имидж на отговорна мама, която разбира от всичко, свързано с отглеждането на бебета. Ето защо е логично именно около тази тема да се градят бъдещите й тв проекти.

Ева би могла да води рубрика за майки в предаването на бТВ „Преди обед“. Телевизията трудно ще й даде собствено шое, но в блока, продуциран от Георги Тошев, винаги се намира време за още един проект, още повече, че той се гледа от много жени в майчинство, които жадуват да чуят нещо по темата с бебетата.

Top