Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАНИ ПЕТКАНОВ НЕ ИЗЛИЗА ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

ДАНИ ПЕТКАНОВ НЕ ИЗЛИЗА ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

даниел петканов daniel petkanov

През пролетта Даниел Петканов и Александра Богданска официално се разведоха. Хора от обкръжението на Лудия репортер издават, че той хич не си губел времето да страда по бившата и веднага се регистрирал в известен сайт за запознанства. Не търсел сериозни отношения обаче, а искал само да се забавлява. Семейният живот му омръзнал и не желаел пак да се задомява.

Говори се, че Петканов бил като отвързан след раздялата с Александра и прекарал не една или две през леглото си. Някои от въпросните дами вече са побързали да се похвалят за интимните си преживявания с него. Едва ли обаче Даниел ще се покаже официално с друга жена. Поне засега той предпочитал да хойка и да се разнообразява с краткотрайни развлечения.

В светските среди упорито се шушука, че Богданска също има нов мъж в живота си. Манекенката демонстрира значително по-висок стандарт след развода и това не остава незабелязано от почитателите й. Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, включително и с чисто ново „Порше”, и се хвали с дизайнерски дрехи и аксесоари за хиляди левове. Наскоро пак се показа с огромен букет цветя, но не издаде кой е подателят на изненадата. Може би е същият, който през лятото й изпрати 1001 рози.

ДИВ ЕКШЪН С ДАНИ ПЕТКАНОВ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ЦАПНА ЖЕНА СЪС САЛАМ

Хора от обкръжението на хубавицата издават, че от известно време тя поддържала близки отношения с хазартния бос Любомир Захаринов, който пък имаше връзка с фолк певицата Анелия. Богданска отмъкнала бизнесмена под носа на чалга дивата, макар че по думите й се срещали само като приятели и уж не били любовници. Напълно възможно е обаче именно той да е тайнственият й благодетел.

Красавицата от Благоевград много страдаше по бившия си съпруг, ала явно е осъзнала, че няма смисъл да рони повече сълзи за него. Тя печели доста добре от работата си на модел и инфлуенсър, но напоследък показва доста по-лъскав начин на живот, отколкото преди развода. Всяка седмица си купува дрехи, обувки и аксесоари от най-новите колекции на луксозните брандове за хиляди евро, а феновете й се питат как може да си позволи всички тези екстри, пише Уикенд.

ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ СЕ ИЗПОВЯДА ЗА ЗАВИСИМОСТТА СИ КЪМ МАСТУРБАЦИЯТА

Хубавото в случая е, че Петканов и Богданска не се намразиха и успяха да запазят нормална комуникация в името на 3-годишния им син Габриел. Това не е и първата им раздяла. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно заради изневяра на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно, за което той си призна в шоуто „ВИП Брадър”.

След сватбата уж и двамата зарязали тези изпълнения, но тогава пък се появили други проблеми. Даниел започнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но след участието им в риалити формата ситуацията се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм. Лудия репортер също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност.

Top