Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДИВ ЕКШЪН С ДАНИ ПЕТКАНОВ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ЦАПНА ЖЕНА СЪС САЛАМ

ДИВ ЕКШЪН С ДАНИ ПЕТКАНОВ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ЦАПНА ЖЕНА СЪС САЛАМ

даниел петканов daniel petkanov

Страшен цирк с участието на Лудия репортер се е разиграл в София. За екшъна разказа във видео в Instagram самият Даниел Петканов.

Бившият на инфлуенсър номер 1 Александра Богданска шофирал по булевард „Витоша“, когато бил засечен от друг автомобил. За да предотврати сблъсък с него той скочил на спирачката и натиснал клаксона. В отговор на действията му обаче през прозореца на колата-нарушител се подала женска ръка, показваща му среден пръст.

ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ СЕ ИЗПОВЯДА ЗА ЗАВИСИМОСТТА СИ КЪМ МАСТУРБАЦИЯТА

Петканов настигнал шофьорката, за да потърси сметка за арогантното й поведение, но на мига бил пратен отново „по дяволите“. Последвал втори опит, когато напрежението съвсем ескалирало и Петканов си изпуснал нервите.

Воден от емоциите си той грабнал сандвича, който му бил под ръка и го запратил през прозореца по агресивната жена, отбелязвайки точно попадение. Това обаче нито я стреснало, нито сложило край на разправията на пътя. Отговорът въобще не му се харесал, след като бил залят с вода. Двамата разпенявили се шофьори изскочили от колите си досущ като бабаити, а Петканов дори получил обратно обяда си и за капак бил засипан със заплахи.

Резултатът от свадата пък не се изчерпва до разпиления салам и парчетата маруля на платното. В крайна сметка унесени от жаждата за мъст участниците в спаринга успели да блокират движението по основната пътна артерия на столицата-булевард „България“, където се пренесъл от булевард „Витоша“ екшънът и всъщност се стигнало до развръзката на спора кой прав-кой крив.

ДАНИ ПЕТКАНОВ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ АЛЕКС

Дори това не сложило точка на свадата. Метри по-напред Петканов за пореден път се изравнил с бойната мадама и явно провокиран от проговорилата у него съвест се извинил, та дори й предложил салфетки да се позабърше, отбелязва Телеграф. Явно жестът му останал недооценен, след като младата шофьорка го подканила той да запретне ръкави и да почисти колата й за назидание.

В крайна сметка Лудия репортер изрази съжаление, че се е поддал на емоциите и си е спретнал джигитски екшън в центъра на София.

Top