Вие сте тук
Начало > Шоу > РАЗВРАТЪТ ПРЕВЗЕ И „ДОМЪТ НА ДРАКОНА“. ЩЕ СЪДЯТ ЛИ ПРОДУКЦИЯТА?

РАЗВРАТЪТ ПРЕВЗЕ И „ДОМЪТ НА ДРАКОНА“. ЩЕ СЪДЯТ ЛИ ПРОДУКЦИЯТА?

домът на дракона domut na drakona

След като „Домът на дракона“ буквално счупи рекордите на HBO феновете тръпнат в очакване какво ще се случи нататък. Още с премиерата си сериалът успя да направи брутален рейтинг, като беше гледан от почти 10 милиона зрители само в Северна Америка. Така той се превърна в най-гледаната премиера в историята на HBO.

Първият епизод също така беше най-гледан в платформата HBO Max в Латинска Америка и региона ЕБИА – Европа, Близкия изток и Африка. В момента вече на екран излезе и осмият епизод от поредицата и зрителите осъзнаха, че нещата изключително загрубяват.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ НОВИЯ „ИГРА НА ТРОНОВЕ“ 

Основната и най-любопитна интрига в сериала се върти около Ренира и чичо й Деймън. Според сигурни източници, освен децата, които Ренира очевидно има от кралската охрана, тъй като официалният й мъж е хомосексуален, сега предстоят още две отрочета не от кой да е, а от самия чичо Деймън!

Кръвосмешението, което се показва в сериала е характерно за Домът Таргариен, но не се е понравило на редица американски правозащитни организации, които се заканват да съдят сериала, отбелязва vbox7. Дали това ще се случи предстои да разберем, като истината е, че до момента развратът и убийствата са в изобилие на екран. Сценаристите ни обещават дори още по-брутални секс сцени в последните два епизода. Тръпнем в очакване!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

Top