Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАРА ЕКИМОВА СЕ СЪВЗЕ СЛЕД ПРЕСТОЯ В БОЛНИЦАТА

ДАРА ЕКИМОВА СЕ СЪВЗЕ СЛЕД ПРЕСТОЯ В БОЛНИЦАТА

dara-ekimova-дара-екимова

Дара Екимова се е възстановила след престоя си в болница преди близо месец. В края на август младата певица сподели, че се е чувствала изключително зле и е била под лекарско наблюдение, но вече е по-добре и даже е готова да се върне на сцената.

Дъщерята на Ива Екимова не разкри какви са причините за влошаването на здравето ѝ, но запознати твърдят, че имунитетът ѝ се е сринал заради силиконовите импланти в бюста, които са около 1000 кубика общо.

1000 КУБИКА СИЛИКОН СРИНАХА ДАРА ЕКИМОВА И Я ПРАТИХА В БОЛНИЦА

„Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарства. Организмът ми се бори с всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едва стоя на краката си”, написа Дара в социалните мрежа по време на пребиваването си в медицинското заведение.

За щастие, изпълнителката вече е във форма и е готова да се върне към музикалнтие си ангажименти, пише „Уикенд“. „Щастлива съм и много си личи. Очаквайте яки снимки от сцената!” доволна е Дара.

Top