Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕСКО МАРИНОВ: СКАНДАЛЪТ С РАЧКОВ Е ПО СЦЕНАРИЙ

ВЕСКО МАРИНОВ: СКАНДАЛЪТ С РАЧКОВ Е ПО СЦЕНАРИЙ

като две капки вода капките kapki voda

„Между нас с Рачков няма никаква вражда, дебело подчертавам! И не, не сме баджанаци! Това беше пълна шега по предварителен сценарий!“, твърдо и категорично отсече певецът Веселин Маринов всички изсипали се в общественото пространство коментари по повод т.нар. скандал между него и актьора Димитър Рачков, с когото делят едно пространство в риалитито „Като две капки вода“.

Припомняме, че още в първата вечер на артистичното шоу на 19 февруари актьорът Димитър Рачков като водещ и певецът Веско Маринов в ролята си на част от журито му се сджавкаха в ефир пред очите на зрителите в залата и на малкия екран. Помежду им се изсипаха камари с обвинителни и жлъчни стрели, завършили с многозначното обръщение на певеца към актьора „Баджанак“.

САШО ДИКОВ ИЗМЕСТИ ЖОРО ИГНАТОВ, СДОБРИ РАЧКОВ И ВЕСКО МАРИНОВ

„Аз не гледам „Капките“ и не искам да говоря по тази тема! Манипулациите, интерпретациите и измислиците в някои медии, които заявяват подобни неща дори без да са ме чули, са невероятни!“ каза специално за „България Днес“ Веселин Маринов. Музикантът успя да ни отдели няколко от много скъпоценните и оскъдни за него минути, в които той хвърчеше в ангажирани бизнес срещи от един в друг град.

Днес, навръх националния ни празник, певецът ще изнесе концерт пред почитателите си в Народно читалище „Борба“ в Кнежа. А от 4 април до 8 август започва дългото му пролетно-лятно турне по повод 40-те професионални години на сцена, в които Маринов ще сбъдне мечтата си да пътува със собствен оркестър.

Top