Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАРИН АНГЕЛОВ ВЪРТИ ЛЮБОВ С ИЗВЕСТНА ГИМНАСТИЧКА

ДАРИН АНГЕЛОВ ВЪРТИ ЛЮБОВ С ИЗВЕСТНА ГИМНАСТИЧКА

дарин-ангелов-darin-angelov

Актьорът Дарин Ангелов най-накрая преживя предателството на съпругата си и реши да даде шанс на нова любов в живота си. От няколко месеца мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия върти любов с известна гимнастичка.

За новата светска двойка вече се знае в техните среди, а те никак не се и крият. Но досега никой не е заподозрял, че между тях прехвърчат любовни искри.

Панелистът от „На кафе“ Дарин Ангелов върти любов с гимнастичката Невяна Владинова. Двамата вече не крият връзката си и се появяват на светски събития заедно. Наскоро посетиха заедно премиерата на филма „Пътят“, от където разполагаме и с техни снимки, пише show.blitz.

Преди да я срещне, Дарин тотално се беше отчаял от живота и по-специално от жените. „За мен жени не съществуват вече, отдавам се на детето си“, казваше доскоро пред приятели. Но Невяна е успяла да промени мирогледа по този казус и да го накара да се чувства отново жив и харесван, да вижда смисъл в бъдещето.

Припомняме, че жена му Антония Русева го заряза заради друг мъж. Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския.

Новата на Дарин е бивша състезателка по художествена гимнастика и дясната ръка на Илиана Раева.

Top
>