Вие сте тук
Начало > Холивуд > БАБА МАДОНА РАЗКАРА МЛАДИЯ БОКСЬОР

БАБА МАДОНА РАЗКАРА МЛАДИЯ БОКСЬОР

мадона madona

„Материалното момиче“ отново е на пазара. Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след едногодишна връзка.

Според американското издание „Сън“ 65-годишната певица и 30-годишният треньор по бокс трудно намирали време един за друг по време на турнето ѝ „Celebration“, което приключи по-рано този месец.

„Мадона почти не се е виждала Джош в продължение на месеци, защото графикът ѝ е бил толкова натоварен. Нещата просто се разминаха, каза пред източник изданието. – Наистина нямат лоши чувства един към друг – те все още се обичат“.

Вътрешният източник добави: „В момента връзката им е невъзможна, но остават приятели“.

ТАНЦЬОРИ НА МАДОНА ВЪЗБУДИХА РИКИ МАРТИН НА СЦЕНАТА

През март миналата година Page Six ексклузивно съобщи, че Мадона е била забелязана да подкрепя Попър на един от боксовите му мачове в Ню Йорк. Поп звездата потвърди романса си с Попър дни по-късно, когато публикува снимка, на която тя и бившият играч от НФЛ се целуват, докато и двамата са маскирани и облечени изцяло в черно.

Източници обаче съобщиха на Page Six, че връзката е била рекламен трик, за да помогне за популяризирането на фитнес залата на Попър. Той изглежда е подкрепял изключително успешната кариера на Мадона и дори е пътувал с нея, за да присъства на някои от датите на турнетата ѝ.

По време на шоуто ѝ в Бруклин през декември 2023 г. той блесна с широка усмивка, докато седеше на стол заедно с певицата на сцената за част от шоуто, в която оценяваха движенията на танцьорите на хита ѝ „Vogue“. Мадона дори се наведе, за да целуне по бузата красавеца пред публиката, напомни „Факти“.

Top
>