Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МУСТАКЪТ И БАДЖАНАКЪТ СЕ СЪБРАХА

МУСТАКЪТ И БАДЖАНАКЪТ СЕ СЪБРАХА

веселин маринов милко калайджиев veselin marinov milko kalaidjiev

Милко Калайджиев гушна Веско Маринов, което предизвика бурна забава за феновете.

Поводът за водопада от закачки и коментари е тяхна обща снимка, на която са се притиснали един до друг и сърбат сладко-сладко кафе. На всичкото отгоре са като две капки вода – „барнати“ в черно, даже обувките им са еднакви.

По доволните им физиономии личи съвсем ясно, че им е много приятно един с друг, а почитателите на двамата титани на популярната музика не пропуснаха да се посмеят и позабавляват за тяхна сметка, пише Телеграф.

„Мустака и Баджанака“, подбива ги фен с никнейм Militarcheto , Тодорка Стефанова допълва: „Че и с еднакви маратонки!“

„Един дето се поти, и един дето не се поти“, подхвърля Димитър Димитров, а Yurkata Yurkata допълва: „Аквамен и Тесла на едно място!“

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ СЕ ОШИШКА БРУТАЛНО

Заигравка с популярна песен на Веско Маринов не липсваше:„Пиленца с лятни жълти рокли има лиии?“, пита Георги Стоянов, а Виктория Йонова изказва само суперлативи за двамата другари и колеги: „Велики сте , най добрите изпълнители ! Любими на много хора , така и на мен ! Бъдете живи и здрави и от Бог Благословени“.

Както и да се подиграват някои фенове, определено двамата се забавляват и им е добре, въпреки сърдечните споделено-несподелени трепети при единия и загубата на къщата за гости за другия.

Top
>