Вие сте тук
Начало > Издънки > ВЕСЕЛИН МАРИНОВ СЕ ОШИШКА БРУТАЛНО

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ СЕ ОШИШКА БРУТАЛНО

веселин маринов

Потоотделянето на певеца Веско Маринов премина на друго ниво! Ако досега имаше проблем само с потни жлези, то днес наедрелите му телеса пръскат течности по сцената следствие на огромен излишък от тлъстини.

„Как напълня толкова много“, шокирани са дори най-върлите му фенове! Трубадурът от Полски Тръмбеш закова кантара на 150 кг и стрелката продължава да клони наляво. Причината за наднорменото тегло не е толкова в прехвърлянето на 60-ака и забавения метаболизъм, колкото в кулинарните умения на половинката му Веселина. Сладкарката не спира да угоява телесната маса на мъжа си, а самият Веско се е отдал на чревоугодничество, без да му пука как изглежда.

ТЕЖКА ЗАГУБА ЗА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, ОТМЕНИ ВСИЧКИ КОНЦЕРТИ

Спокоен, че вече има сериозна жена до себе си, Маринов не само не полага грижи за външния си вид, но и не се вълнува от мнението на почитателите си.Феновете му негодуват в мрежата срещу неприятната гледка, която са принудени да гледат на сцената, пише Интриги.

„Заприличал е на Митьо Пищова на младини! Дрехите му се пръскат по шевовете, коремът му се гъне на няколко ката. Освен за гласа си, един артист трябва да залага поне малко и на визия“, гневят се в интернет. Почитателите му признават, че предпочитат вече само да го слушат и избягват концертите му.150-те килограма неминуемо ще се отразят и на кариерата му, прогнозират в музикалния бранш. Забелязва се сериозен отлив в публиката на последните му изяви. „Заприличал е на стринка ми Добринка, само дето тя имаше и мустак“, подиграват го в мрежата.

Top
>