Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО ЗА КАКВО СТАНИСЛАВ ПОХАРЧИ НАГРАДАТА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

ЕТО ЗА КАКВО СТАНИСЛАВ ПОХАРЧИ НАГРАДАТА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

станислав иванов. stanislav

Преди около месец известният готвач и победител в популярното кулинарно предаване „Хелс Китчън“ Станислав Иванов направи още една голяма стъпка в своя живот. Той не само се ожени за половинката си Божидара, а и сега закупи техния семеен апартамент в живописния град Перник. За Станислав този апартамент е неговият „дом мечта“. Имотът е купен с парите от наградата.

Собственоръчно избран и ремонтиран от готвача, апартаментът се намира на тихо и спокойно местоположение близо до природата. Това място представлява оазис на спокойствие, което вероятно ще допринесе за новото начало в живота на младоженците.

СТАНИСЛАВ СИ ПОДАРИ СЛАДКАРСКИ ЦЕХ ЗА ЧРД

Интересното е, че Станислав не скри своите планове за бъдещето. Той сподели, че апартаментът включва и специално обзаведена детска стая, което накара феновете да се запитат дали семейството ще бъде готово за ново попълнение скоро. Този жест явно означава, че те се готвят за нови предизвикателства и радости в близкото бъдеще.

За кулинаря търсенето на правилния имот отне дълго време и усилия, но най-накрая търсенето приключи и младото семейство намери своето гнездо. Апартаментът на Станислав ще се превърне в кулинарен рай, тъй като готвачът има намерение да оборудва големия трапезарен хол в своята собствена кухня, където да създава най-вкусните гозби и да събира семейството си на обедни и вечерни трапези.

СТАНИСЛАВ ОБМИСЛЯЛ ДА ИЗБЯГА ОТ СВАТБАТА СИ

Със сигурност Станислав продължава да ни впечатлява не само със своите кулинарни изкуства, но и с ангажираността си към семейството и желанието да създаде уют и топлина в своя „дом мечта“. Всичките му почитатели с нетърпение очакват да видят какви кулинарни изкушения ще сътвори в своята нова кухня.

Top
>