Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕБОРА ВДИГНАЛА СКАНДАЛ НА ГАЛИН, ТОЙ Я ЗАКОПАЛ

ДЕБОРА ВДИГНАЛА СКАНДАЛ НА ГАЛИН, ТОЙ Я ЗАКОПАЛ

дебора debora

Скандалната поп-фолк изпълнителка Дебора проговори за първи път, след като бе хваната да кара пияна. Изпълнителката разкрива пикантни истории от личният си живот и споделя не разказаните си тайни.

Преди няколко месеца, когато е излязла песента на Дебора от Стара Загора и Лидия, между нея и Галин – продуцента на втората се заформил скандал. След като било пуснато парчето, Дебора разбрала от нейни фенове, че името на изпълнителката от Стара Загора е изписано „Дебора“ без никакви други инициали. Това влудило безкрайно фолкаджийката. Тя веднага вдигнала телефона да търси сметка на продуцента Галин.

„В началото се държа много надменно, каза ми че тя така се казвала по лична карта – споделя още афектирана от случката изпълнителката пред NAYcast. – Да, но и аз се казвам така и съм вече над 10 години на сцената с този псевдоним. За мен не е професионално, дори колегиално това което се случи.“ .

ДЕБОРА: НЕ СЕ ЧУВСТВАХ ПИЯНА, ЧУВСТВАХ СЕ УМОРЕНА

Като отговор, Дебора получила извинението, че Галин си помислил, че тя е спряла да пее и вече не е изпълнителка. Тя се почувствала много зле от тези негови думи, чувствала се като отписана, пише „България днес“.

Изпълнителката разказва и доста пикантни подробности за кръщенето на сина си. Тя поканила баща му. Той бил във връзка с една от първите участнички в „Ергенът“ – Дениз. Ден преди това, Дебора й написала на съобщения, че не е желана на събитието и не трябва да присъства там. Тогава бащата на детето се появил пиян и поздравил с песента „Курви,сбогом!“. Изпълнителката споделя, че е била малтретирана от него и го е оставила веднага след като разбрала какъв човек е той.

Top
>