Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НОВА ЛЮБОВ ПЛАМНА В „КУХНАТА НА АДА“

НОВА ЛЮБОВ ПЛАМНА В „КУХНАТА НА АДА“

славейко полина хелс

Дами, ако искате да срещнете любовта в предаване, влезте в „Хелс Китчън“! В предаването на Виктор Ангелов редица момичета не си тръгват с голямата награда, но намериха принца на бял кон.

Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто. Освен любовта между Митко и Симона, за която цяла България научи в национален ефир, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов – тази между Славейко и Полина.

Двамата готвачи сами разкриха, че са заедно. Първите искри между кулинарите пламват още в предаването, но дотам. Никой не прави крачката. Едва след като напуснат „Хелс Китчън“, Славейко кани Полина на среща. И от дума на дума и на среща след среща любовта им пламва. Интересно е, че мацката е с година по-голяма от Славейко, който бе любим образ на мнозина фенове на риалити формата.

БОЙ В „ХЕЛС КИТЧЪН“, НИНОВ АХА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЗАТВОРА

„В друг живот“, пише брюнетката под първите общи фотоси на звездната двойка. На кадрите бившият футболист Славейко е прегърнал силно половинката си, която е ухилена. Под фотоса двамата са засипани с редица честитки и поздравления.

Полина влезе в „Хелс Китчън“ със заявката, че е топсладкарка. На всичкото отгоре тя е и бизнес дама – има собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Въпреки големите й амбиции хубавицата отпадна рано-рано от надпреварата и завърши на 18-ото място. Новото й гадже Славейко пък напусна малко преди финалния етап на състезанието, пише „Хотарена“.

Top
>