Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕБОРА ВЪЗПЯ НАСИЛНИКА СИ

ДЕБОРА ВЪЗПЯ НАСИЛНИКА СИ

Дебора възпя насилника си

Нарязаната с макетно ножче Дебора възпява насилника си в нова песен, която излиза скоро и носи ясното и категорично име „Зараснали рани“.

„Всичко днес зад гърба ми е… напред съм продължила! И ако някой ден те видя, с болка ще те подмина! Очаквайте скоро „Зараснали рани“, оповести новоизгрялата фолкпевица в социалните мрежи, където публикува снимка от записа на парчето с диджей Диан Соло.

ДЕБОРА ЗАПИСВА ПЕСЕН ЗА КОШМАРА, КОЙТО ПРЕЖИВЯ

Полицайка като малка е мечтаела да стане Дебора Михайлова. Това сподели тя по-рано пред своите фенове, които й задаваха всякакви въпроси в инстаграм, пише „България днес“.

Смелото момиче е искало да стане представител на закона, без да подозира, че ще се сблъска с полицията по много неприятен повод. Въпреки всичко, което и се случи, Дебора вече е преодоляла травмата от зверския побой и е готова за нови начинания. Момичето загатва, че обмисля няколко проекта, а новата й песен ще излезе съвсем скоро. „Мисля даже за няколко песни. Остава още малко, докато излезе новото ми парче!“, радва почитателите си Дебора в инстаграм.

Top
>