Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИТА НАПРАВИЛА ПРЕМИЕРА НА ДУЕТА СИ С ДЕНИС ТЕОФИКОВ НА ГРОБИЩАТА

ДЕСИТА НАПРАВИЛА ПРЕМИЕРА НА ДУЕТА СИ С ДЕНИС ТЕОФИКОВ НА ГРОБИЩАТА

десита

Младата надежда на попфолка Десита шокира феновете си с признания за Денис Теофиков. Смъртта на Денис е единственото емоционално сътресение в живота на певицата, признава самата тя в подкаст на Александър Влог.

„Съжалявам, че не успяхме да направим дуетната си песен докато той беше жив. Много сила ми костваше аз да я осъществя след като вече него го няма“, споделя Десита за Денис. Признава, че успяла да пусне проекта благодарение на неговите родители, с които имали специална връзка.

„Много хора ме нападнаха, че съм я направила за слава и пари, мога да кажа, аз един лев не съм видяла от тази песен, а само съм вложила от себе си“, казва още певицата от Alpha Music.

Освен това Десита направила премиерата на гробищата до Денис. По думите ѝ, за да могат да я чуят заедно за първи път. „За мен беше щастлив и тъжен момент, когато я пуснах, изчаках си я там и да почувствам, че сме си я пуснали заедно, завършва Десита.

И ДЕСИТА СЕ ПУСНА НА ПАЗАРА

Десита и Денис Теофиков преживяват своята истинска любов в началото на техните музикални кариери, заедно старатират в музиката, но се разделят месеци преди смъртта му.

Припомняме, че Теофиков загина при падане от 7-ия етаж от сградата, в която живее. Трагедията се разигра в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния „Цариградски комплекс“.

Top
>